Assortiment & prijs

Gewoon gezond, goed en lekker

Zou u het ook zo heerlijk vinden om niet te hoeven koken en toch te genieten van vers, gevarieerd en lekker eten? Want soms komt koken er gewoon niet van: u heeft een drukke dag, bent laat thuis of het koken gaat u niet meer zo gemakkelijk af. Probeer dan eens onze gerechten, die persoonlijk bij u thuis worden bezorgd. Uniek hieraan is dat u bij ons, als enige in Nederland, zelf uw maaltijd kunt samenstellen. U heeft de keuze uit verse gerechten voor in de koelkast of in de vriezer.

Verse gerechten

versgekookte maaltijd thuisbezorgdBepaal elke dag zelf wat u wilt eten en stel volledig uw maaltijd samen uit een heerlijk stukje vlees of vis met bijpassende jus of saus, aardappelen, rijst of pasta en groenten. Daarnaast bieden we u wekelijks een ruime keuze Hollands, Oosterse, Wereldse en Italiaanse gerechten zoals een nasi met kipsaté of spaghetti bolognese.

Heeft u een dieet? We houden er graag rekening mee! U kunt bij ons heerlijke maaltijden bestellen met de volgende diëten:  

  • Glutenvrij
  • Zoutarm
  • Zoutarm & kaliumbeperkt
  • Lactose-beperkt
  • Vegetarisch
  • Gemalen voeding
  • Gesneden vlees
  • Vloeibaar

Bewaren & verwarmen: u bewaart de maaltijden in de koelkast en verwarmt deze eenvoudig in uw oven of magnetron. Op het etiket van de maaltijd vindt u de verwarminstructie. Onze eigen ontworpen, unieke verpakking hebben we speciaal zo ontwikkeld dat deze in iedere magnetron en oven past. Dat is wel zo handig!

U bestelt bij ons al een versgekookte maaltijd vanaf €6,49. Bestellen is heel eenvoudig en snel geregeld, wij leggen u het hier graag uit.

Vriesverse gerechten

Rundergehaktbal met bloemkoolWilt u een heerlijke maaltijd, maar vindt u het fijn dat u deze langer kunt bewaren in de koelkast? Probeer dan eens onze vriesverse maaltijden: een groot aanbod van rund-, kip-, vis- en varkensvleesgerechten of kies voor de stamppotten, mediterrane en wereldse gerechten. Onze koks hebben de lekkerste gerechten alvast voor u samengesteld, dat is nog meer genieten! Neem snel een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door de lekkerste combinaties.

Bewaren & verwarmen: u bewaart de maaltijden in de vriezer en verwarmt deze eenvoudig in uw oven of magnetron. Op het etiket van de maaltijd vindt u de verwarminstructie. Even verwarmen en u kunt aan tafel. Eet smakelijk!